Maling ved renovering

Er du i gang med en renovering? Og søger du efter en maler, der kan hjælpe dig under din renovering? Om det er i hjemmet eller som bygherre, så kan Malergruppen MS i Rødovre hjælpe dig, vi har hjulpet mange kunder i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn, både med stor og små renoveringers opgaver.

I forbindelse med en renovering, er det vigtigt at malerarbejdet bliver udført ordentlig, for at ende ud med et resultat, der holder sig pænt i mange år fremad.

Stor erfaring med maling ved renovering

Hos Malergruppen MS er vi et hold af erfarne malere, hvilket gør os i stand til at klare alle typer opgaver. Vi stiller os til rådighed i forbindelse med renoveringer. Vi bestræber os altid på at levere en god service, så du kan være sikker på at vi overholder tidsfrister og indgåede aftaler.

Brug os til at lægge den sidste finish, når du er i gang med en renovering. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til, hvilke muligheder du har for at gøre dit hjem endnu flottere med maling ved renovering. Vi lytter til dig og dine ønsker i forhold til farver, farvesammensætninger, materialer og mønstre, så vi sammen finder en løsning, der opfylder dine drømme.

Malerarbejde ved renovering

Hos Malergruppen MS brænder vi for det gode håndværk, og vi har altid fokus på at levere et stykke arbejde, der er kompromisløst, hvad angår materialer, udførsel og finish. For os er det vigtigt at det ikke kun skal se godt ud på overfladen, det skal også være baseret på gode løsninger, som bliver ved med at tage sig godt ud, også på længere sigt.

Når det kommer til renovering, kan vi bl.a.  hjælpe med:

  • Fjernelse af gammel maling og tapet
  • Fuldspartling af loft og vægge
  • Slibning af loft og vægge
  • Opsætning af filt, glasvæv og tapet
  • Maling af loft og vægge – både grundmaling og afsluttende farve

Malergruppen MS udfører renoveringsopgaver ude og inde samt vedligeholdelsesopgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling ved renovering

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd og hør hvad vi kan gøre for dig for din renovering. Vi kommer gerne med en uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 40 60 84 50 eller på mail bjarne@malergruppen-ms.dk du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst mulig tilbage.
 

Kontakt os