Maling af Facader

VURDERING AF FACADENS NUVÆRENDE TILSTAND
Malergruppen MS ApS tilbyder i samarbejde med vores tekniske konsulent analyser af facader, så vi kan afdække dit behov og udarbejde en konkret plan for, hvordan husfacaden skal behandles og hvor ofte det skal ske, så din facade kan beskytte boligen optimalt såvel som give huset et flot udseende.

Vores malerfirma har altid høj fokus på facadens tilstand, og vi maler ikke en facade, der ikke er klar til det. Desuden er det vores mål, at vejlede med henblik på at gøre dine facader til et kunstværk, der kan forskønne omgivelserne.

PLAN FOR FACADERENOVERING
Med en facadeanalyse modtager du en rapport på 4-5 sider indeholdende beskrivelser af facadens nuværende tilstand. Derudover indeholder den en plan for facadebehandlingens påbegyndelse og omfang.

Facaderenovering er et område, der kræver stor omhyggelighed og viden, hvis der skal skabes solide, flotte og langtidsholdbare resultater. Det er fx værd at hæfte sig ved, at materialerne skal vælges med omhu for at sikre, at de kan fungere optimalt sammen.

Vi har flere års erfaring inden for især facaderenovering og vi garanterer, at du får det rette resultat, når du bruger os som samarbejdspartner.

Kontakt os