Facademaling

Din professionel facademaler i Rødovre

Trænger facaden til en omgang maling? Så er det måske på tide, at du får en grundig opgradering. Hos Malergruppen MS er vi klar til at hjælpe dig med maling af din facade, og nå i mål med et flot resultat. Vi møder altid til tiden og er færdig til den aftalte tidsramme. Vi har respekt for dine ting og dit hjem, derfor er vi meget omhyggelig og naturligvis rydder vi pænt op efter os selv.

Vi udfører alt inden for facadereparation og facadeafrensning samt pudsning, kalkning og facademaling. Vi holder til i Rødovre, men vi kører også til Hvidovre og resten af Storkøbenhavn.

Facaden udgør førstehåndsindtrykket af dit hjem, derfor mener vi, at det er vigtigt som kunde at lægge vægt på god kvalitets maling samt dygtige malere.

Med Malergruppen MS er du garanteret:

  • Lang holdbarhed på maling
  • Flotte farver
  • Høj kvalitetsmaling
  • Professionel rådgivning og vejledning

Der er ikke noget malerarbejde der er for stort eller småt til os, vi har færdighederne og udstyret til at få arbejdet i hus til tiden, samt levere den bedste kvalitet.

Vurdering af facadens tilstand

Malergruppen MS tilbyder i samarbejde med vores tekniske konsulentanalyser af facader, så vi kan afdække dit behov og udarbejde en konkret plan for, hvordan facaden skal behandles, samt hvor ofte det skal ske, så facaden kan beskytte boligen optimalt såvel som huset et flot udseende.

Vores malerfirma har altid meget fokus på facadens tilstand, og vi maler ikke facader der ikke er klar til det. Desuden er det vores mål at vejlede med henblik på at gøre dine facader til et kunstværk, der kan forskønne omgivelserne.

Plan for facaderenovering

Med en facadeanalyse modtager du en rapport på 4-5 sider indeholdende beskrivelser af facadens tilstand. Derudover indeholder den en plan for facadebehandlingens påbegyndelse og omfang.

Facaderenovering er et område, der kræver stor omhyggelighed og viden, hvis der skal skabes solide, flotte og langtidsholdbare resultater. Det er f.eks. værd at hæfte sig ved, at materialerne skal vælges med omhu for at sikre, at de kan fungere optimalt sammen.

Vi har flere års erfaring inden for især facaderenovering og vi garanterer, at du får det rette resultat, når du bruger os som samarbejdspartner.

Kontakt os

Kontakt os hvis du mangler en til at male din facade eller andet malerarbejde. Vi kører ud til Hvidovre og resten af Storkøbenhavn. Ring til 40 60 84 50 eller send en mail bjarne@malergruppen-ms.dk, du kan også udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os